Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Egy nő átlagtól bizarrabb élményei és fantáziái

Egy nő átlagtól bizarrabb élményei

Egy nő átlagtól bizarrabb élményei

Munkahelyi "baleset"

2015. december 11. - BizarrSzuka

Vártam az ügyfelemet. Örömmel. Átlagos külsejű, intelligens, igencsak gavallér férfi extra kívánságok nélkül. Szinte már nem is kurválkodás a dolog, annyira egyszerű, mintha szimplán szeretők lennénk. Ragaszkodik a nyelves csókhoz is, ami egyáltalán nem zavar, élvezem vele azt is. Az egyik kedvenc szettjében várom: fekete necc combfix harisnyatartóval bugyi nélkül, fekete, szűk, tér fölé érő szoknya, fehér, enyhén áttetsző passzos ing, fekete tűsarkú. Mint egy ribancos titkárnő. Imádja ;)

dsc05305.jpg

Pontosan időre jön, kopog, nyitom az ajtót. Enyhén meglepődök, mert ketten állnak ott, az ügyfelem, és egy jóképű, de ijesztően szúrós tekintetű, magas hapsi. Beengedem őket, gondolom, majd tisztázom, hogy a dugásunk nézéséért bizony fizetni fog, nálam semmi nincs ingyen. De amint bezáródik az ajtó, az ügyfelem hátracsavarja a karjaimat, majd bilincset tesz rá. Közlöm, hogy erről nem volt szó, előre egyeztetve mehet a dolog (de csakis alázás fájdalom nélkül!), de így nem. Erre a szúrós tekintetű faszi belemarkol a hajamba, egy centire odahúzza az arcomat a sajátjához és halkan, de határozottan annyit súg: ,,Kussolj, kurva.” Szinte lefagyok az ijedtségtől, el tudom képzelni, hogy ez a fura, pszichopatának tűnő fazon akár meg is ölhet. Segítség kérően nézek az ügyfelemre, aki csak kajánul vigyorog, soha nem láttam még ilyennek. Ezzel beszedtek valami???

Az idegen hapsi letérdepeltet és széttépi a blúzom elejét, kirántva belőle a melleimet. Nemcsak markolja őket, de a bimbóimat is csípi, húzza, amitől azok persze azonnal az égnek merednek, majd lehajol, és elkezdi nyalni, szívni a csöcseimet és a bimbókat is. Aztán legnagyobb döbbenetemre - megint a hajamba markolva - rátapad a számra, és vadul csókolni kezd, amit magam sem értem, miért, de ösztönösen visszonzok, sőt, egyre jobban felizgulok, izzik a pinám, merednek a tőgyeim, amit ebben a helyzetben kifejezetten szégyellek. Ekkor az idegen az ágy széléhez húz, felső testemet az arcommal lefelé az ágyra löki és hátul felhúzza a szoknyámat, miközben az ügyfelem odatérdel az ágyra az arcomhoz és egy szó nélkül a számba nyomja a merev faszát. Teszem a dolgom, szopom tövig, igyekszem bő nyállal, tocsogva nyalni-szopni a farkát, tudom, ezt imádja. Ebben a pillanatban öklel fel szó szerint az idegen, hátulról nagyon durván, teljes erővel löki belém a faszát, és bár fel vagyok izgulva, mégis úgy érzem, mintha egy elefánt baszna, a nyilalló fájdalom a méhemig hatol. Nem láttam ugyan, de tutira extrém méretű a farka, másképp nem tudott volna ilyen hatást elérni a duplájára dagadt, bő nedvben tocsogó pinámban. Lök rajtam még párat, majd megfordítanak, a hátamon fekszek az ágyon, amikor meglátom a beteges méretű szerszámot, amit (ha előre tudom) semmi pénzért nem vállalok be. Feltesznek az ágyra, a csuklóimat az ágy rácsos fejrészéhez bilincselik, és a nagyfaszú párnát nyom a seggem alá. Így, megemelve a csípőmet még erősebben hatol belém, ha nem fogná le az egyik lábamat, míg a haverja röhögve szorítja a másikat, tuti szétrugdosnám, akkora a fájdalom. Az legalább 30 cm-es fasz ilyen eszetlen, kemény használatától úgy érzem, szétcsúsznak a beleim, hogy helyet adjanak a farkának, beszakad a méhem és ott vérzek el. A valóságban persze épphogy szivárog a vér a pinámból, és a fájdalom is múlik, az idegen rámfekszik, és miközben finomabban, szinte puhán basz tovább, elkezdi csókolni a csöcsöm, a nyakam, majd a számat, fura tekintetében elveszek és én is csókolom őt, élvezem, ahogy a fasza hullámzik a pinámban, egyre jobban rángatom a csípőmet, átkulcsolom a combjaimat a teste körül, majd akkorát élvezek, hogy véresre harapom az idegen ürge vállát, aki ránéz a fognyomaimra, majd az arcomra és vadul felröhög.

Lassan kihúzza a faszát belőlem, és az arcom elé térdepel, elkezdi baszni a számat, először finomabban, majd egyre erősebben, alig-alig hagyva levegőt venni.

Közben az ügyfelem, miután végigélvezte a szétbaszásomat és az erőszakból orgazmusba forduló vergődésemet, a combjaim közé térdel és felnyúl a seggembe. Párszor alaposan megnyalja az ujját és egyre többet vezet be a segglyukamba. Mikor már három ujja forog benne, átvált a keményre vert, szerencsére átlagos méretű faszára, amivel azonban elég gyorsan kezdi el dugni a segglyukamat, olyan, mintha szét akarna fűrészelni, kellemetlen nagyon, hogy igazi előkészítés, tágítás nélkül kúr seggbe. Dörzsöl, feszít, szúr, érzem, ahogy az segglyukam körüli vékonyka bőr be-bereped, amitől még rosszabb, csípőbb érzés a seggbebaszásom, és biztos vagyok benne, hogy szándékosan csinálja így, élvezi a fájdalmamat.

A pszichopata extra faszától valóban alig kapok levegőt, így jelezni sem tudom a segglyukam intenzív fájdalmát, csak a könnyem ömlik, amit a kín mellett a szájbadugás is okoz, amit az idegen öklendezésig erőltet. Ahányszor gyakorlatilag lila vagyok a levegőhiánytól, mindig elenged, de amint veszek pár nagy levegőt, azonnal újra kúrja a számat-torkomat. Közben az ügyfelem televeri gecivel a seggemet, ami úgy csípi a szétrepedt bőrt, mintha savba ülnék. Elégedetten feláll az ágyról és odaáll nézni a szopatásomat. Az idegen fentebb ültet az ágyon, hogy a felsőtestem függőleges legyen és a faszát kivéve kézzel nyúl a torkomba. Akkorát öklendezek, hogy némi hányás is kijön. Látom, ez kurvára tetszik mindkettejüknek. Még egyszer eljátssza ugyanezt, az eredményt, a gyomromból feljövő kajadarabokat vigyorga fogadják. És ekkor nekiáll az idegen egy olyan szintű szájbakúrásnak, amiben még soha nem volt részem: a faszával és a kezével felváltva nyúlkál be a torkomig, majd, amikor már gyakorlatilag folyamatosan öklendezek, csak a faszát addig erőlteti a számba, hogy sugárba hányom végig őt és magamat is. És élvezi. Röhög. Keni szét magán a hányást. És bassza tovább a torkomat. A következő hányásnál megemeli a már félig emésztett, mocskos, hányástól bűzlő számat és telenyomja gecivel. A maradékot élvezettel keni szét a hányásban fürdő csöcseimen, miközben még párszor felnyúl a segglyukamba, hogy a barátja gecijéből is kenjen rám.

Én csak fekszek kibilincselve, az akaratlan orgazmustól, az erőszaktól és a hányástól szégyenkezve, míg ők felöltöznek és nézegetnek engem. Nem tudnak betelni a látvánnyal, a könnyeim, a hányás, a nyál és a gecijük keveréke szárad rá a testemre, a pinám és a segglyukam lüktet-sajog, legszívesebben egy jeges vízzel teli kádba ülnék bele, hogy megszűnjön a kín. Az ügyfelem kidobja a pénzt az asztalra, miközben az idegen odalép hozzám, és miközben leveszi a bilincseket, folyamatosan a szemembe néz. Majd legnagyobb döbbenetemre finoman megfogja a tarkómat és magához húz és úgy csókol meg, hogy a lélegzetem is eláll. Aznap nem tudom hanyadjára érzem azt, hogy ez az egész egy szürreális álom, ilyen a valóságban biztosan nincs. Végül végigsimítja a mocskos arcomat és valami furcsa, ijesztő, mégis elégedettséget tükröző mosollyal odalép az ügyfelemhez, aki csak annyit vakkant, ,,Kereslek.”. És távoznak.

Feltápászkodok, indulok zuhanyozni. Menet közben ránézek a pénzre. Az ügyfelem a szokott pénz háromszorosát tette oda. Kész vagyon. én pedig nem értem, mi történt. Megerőszakoltak. Vagy nem? Iszonyat fájdalmak, megalázottság, a testem teljes kihasználása a beleegyezésem nélkül. Mégis elélveztem. Sőt, ha belegondolok, hogy vonaglott a pinám a vadidegen pasi faszán, átjár a forróság. Magamba nyúlok. Vérzek ugyan, de nedvesedek is. Mi történt velem? Mi volt ez? Erőszak, amit élvezek? Talán ez az én valódi utam? A fájdalom, a kín, a kiszolgáltatottság? Ha rágondolok, egyre lucskosabb a pinám. Nem értek semmit és nem is akarok, sok ez nekem hirtelen. De még a zuhany alatt is izzik a pinám az előző órákra gondolva, és rádöbbenek: új út, az élvezetek új kapuja nyílt ki előttem, a mazochizmus tárháza...

A bejegyzés trackback címe:

https://bizarrszuka.blog.hu/api/trackback/id/tr288158454

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása